Spoedtransport

Snel en Betrouwbaar Spoedtransport: MVB Koerier als uw ideale partner

Bij MVB Koerier, zijn we trots op onze expertise in spoedtransport. Of u nu een spoedkoerier nodig heeft voor een enkele envelop of voor 16 pallets, wij zorgen voor een snelle en efficiënte levering van uw zending.

Spoedtransport op maat

Het proces is eenvoudig en gestroomlijnd voor uw gemak. Met slechts een telefoontje of een paar klikken op onze website, kunt u een bestelling plaatsen voor onze spoedkoerier diensten. Zodra uw bestelling is geplaatst, sturen we onmiddellijk een spoedkoerier naar uw locatie. In de regio Utrecht zal onze koerier binnen 30 minuten ter plaatse zijn om uw zending op te halen.
Bij MVB Koerier begrijpen we dat tijd van essentieel belang is wanneer het gaat om het verzenden van pakketten en goederen. Daarom hebben we onze sneltransport diensten ontworpen om een directe en efficiënte levering van uw zending van punt A naar punt B te garanderen, zonder enige vertraging of overladen.
Onze sneltransport diensten zijn niet alleen snel, maar ook betrouwbaar. We begrijpen dat elke zending belangrijk is, ongeacht de grootte. We zorgen ervoor dat het juiste voertuig wordt ingezet voor uw zending en dat deze zo snel mogelijk naar de bestemming wordt gebracht.

Meer dan alleen spoedkoerier diensten

Bij MVB Koerier, zijn we meer dan alleen een koeriersdienst. We bieden een breed scala aan diensten die verder gaan dan alleen spoedtransport en sneltransport.
Of het nu gaat om het installeren van pinapparaten, het opslaan en opbouwen van beursstands, of het transport van goederen met afwijkende afmetingen zoals hekwerken of kozijnen, wij hebben de expertise en de middelen om aan uw behoeften te voldoen.
We kunnen zelfs complexere logistieke taken aan, zoals het beheren van een distributieroute met pinbetalingen bij de klant of het sorteren en afleveren van kerstpakketten. Ongeacht uw behoeften, u kunt erop vertrouwen dat MVB Koerier de klus klaart.

Digitale Efficiëntie en Transparantie

Onze spoedkoeriers werken volledig digitaal met een geavanceerd ordersysteem. Dit betekent dat u direct een bevestiging via e-mail ontvangt zodra uw zending is afgeleverd. Dit elimineert overbodig papierwerk en zorgt voor duidelijkheid over uw zending. Daarnaast bieden wij geavanceerde technologie waarmee u uw spoedtransport van minuut tot minuut kunt volgen. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele status van uw zending.

MVB Medical: Onze Unieke Medische Tak

Naast onze reguliere koeriersdiensten hebben wij als enige in Nederland ook een unieke medische tak: MVB Medical. Wij verzorgen de logistieke processen voor leveranciers van medische apparaten. Voor meer informatie hierover, kijk op mvbmedical.nl.

Het verhaal van MVB Koerier

MVB Koerier is meer dan alleen een koeriersbedrijf. Wij zijn een team van toegewijde professionals die zich inzetten voor het leveren van de beste service aan onze klanten. Ons verhaal begon in 1994, toen Marco van Buren MVB Koerier oprichtte met slechts één bestelauto en een hoofd vol ideeën.
In de loop van de tijd zijn we uitgegroeid tot een volwaardig koeriersbedrijf met een uitgebreid wagenpark dat varieert van bestelauto’s tot vrachtwagens. We hebben ons niet alleen gericht op het uitbreiden van ons wagenpark, maar ook op het diversifiëren van onze diensten. Naast spoedtransport en sneltransport, richten we ons ook op koerierswerk waarbij extra werkzaamheden nodig zijn.

Waarom kiezen voor MVB Koerier?

Bij MVB Koerier, streven we ernaar om de beste service te bieden aan onze klanten. Hier zijn enkele redenen waarom u voor ons zou moeten kiezen voor uw koeriersdiensten:
Kies voor MVB Koerier voor al uw Spoed Transport behoeften. Wij staan klaar om u te helpen met al uw verzend behoeften.
MVB Koerier B.V.
Strijkviertel 15
3454 PH De Meern

Rabobank: 32.52.14.190
IBAN/SEPA: NL86RABO0325214190
BIC: RABONL2U
KvK Utrecht: 70355436
BTW: NL858285897B01
NIWO vergunning 34023
We sponsoren:

© 2024 MVB Koerier BV – De Meern. Built by Ecomize