Koerier Rotterdam

Koerier Rotterdam: MVB koerier uw Partner voor Verzendingen in Rotterdam
Wij zijn MVB Koerier, uw betrouwbare partner voor verzendingen in Rotterdam en omstreken. Al meer dan 20 jaar bieden wij als koeriersbedrijf een uitgebreid dienstenaanbod aan, variërend van reguliere koeriersdiensten tot aanvullende werkzaamheden zoals het opbouwen, uitpakken, installeren en afrekenen van goederen.
Wij beschikken over een modern wagenpark met bestelauto’s en vrachtwagens en zijn in staat om ook zendingen met afwijkende afmetingen te verzorgen.
Als koeriersbedrijf voor Rotterdam en omstreken zijn wij gespecialiseerd in spoedverzendingen. U belt, wij rijden. Binnen no-time zijn wij ter plaatse om uw zending op te halen. Ook voor speciale zendingen zoals tweemans leveringen voor zware transporten of het verzorgen van een rit naar verre bestemmingen waarbij het cruciaal is dat uw goederen snel en veilig op de plaats van bestemming aankomen, kunt u bij ons terecht.
Wij zijn trots op onze NIWO eurovergunning voor transport en onze ISO9001-certificering. Daarnaast hebben wij als enige koeriersbedrijf in Nederland een unieke medische tak: MVB Medical . Hiermee verzorgen wij de logistieke processen voor leveranciers van medische apparaten. Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of telefonisch via 0307370961.
Koerier Rotterdam: MVB Koerier
Bent u op zoek naar een betrouwbare koerier voor Rotterdam? Dan bent u bij MVB Koerier aan het juiste adres. Wij zijn uw partner voor verzendingen in Rotterdam en omstreken. Met ons uitgebreide wagenpark, variërend van bestelauto’s tot vrachtwagens, kunnen wij verschillende soorten zendingen vervoeren. Of het nu gaat om spoedzendingen, koeriersdiensten of transport verzekerd, wij hebben de oplossing voor u.
Spoedzendingen
Heeft u een spoedzending die meteen verzonden moet worden? Dan kunt u gebruik maken van onze spoedkoerier service. Wij zijn snel ter plaatse in de regio Rotterdam om uw zending op te halen. Binnen het redelijke kunnen wij op elk moment op elke gewenste plek zijn.
Koeriersdiensten
Wij bieden verschillende soorten koeriersdiensten aan. Zo kunt u bij ons terecht voor directe nationale en internationale koeriersdiensten. Ook voor het vervoeren van pallets en grotere zendingen kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor een snelle levering en houden u op de hoogte van de status van uw zending.
Wij bieden scherpe tarieven en kunnen logistieke vraagstukken oplossen. Heeft u een specifieke wens of vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0307370961. Wij helpen u graag verder.
Bij MVB Koerier staan we voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelle levering. Of u nu een spoed koerier in Rotterdam nodig heeft of een koeriersdienst voor een grotere zending, wij zijn uw partner voor verzendingen in Rotterdam en omstreken.
Tarieven
Bij MVB Koerier hanteren wij scherpe tarieven voor onze koeriersdiensten in Rotterdam en omgeving. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder spoedleveringen, distributie, opslag en transport van goederen met afwijkende afmetingen. Voor een zending van A naar B kunt u de prijzen opvragen via onze ritcalculator op onze website.
Onze tarieven zijn transparant en er zijn geen verborgen kosten. Wij rekenen geen avond-, weekend- of spoedtoeslagen. U kunt erop rekenen dat wij uw zending snel en veilig bezorgen voor een vaste lage prijs.

Voor aanvullende diensten of ritten met meerdere adressen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of even bellen op 0307370961. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en een offerte op maat te maken.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare koerier in Rotterdam en omgeving, dan bent u bij MVB Koerier aan het juiste adres.
Extra diensten
Als MVB Koerier zijn wij gespecialiseerd in koerierswerk waarbij extra werkzaamheden gedaan moeten worden. Wij bieden diverse diensten aan en richten ons vooral op koerierswerk waarbij ook extra werkzaamheden gedaan moeten worden. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten.
Contact
Wij zijn ook gespecialiseerd in pallet transport en bieden diverse opties aan voor het verzenden van pallets. Wij zorgen ervoor dat uw pallet snel en veilig op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.

Wilt u meer informatie over onze koeriersdiensten of heeft u een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0307370961 of per e-mail via info@mvbkoerier.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder met al uw vragen.

Mocht u ons liever persoonlijk willen spreken, dan kunt u ons vinden op het volgende adres:
MVB Koerier BV
Strijkviertel 15
3454 PH De Meern
Bij MVB Koerier staan we bekend om onze snelle en betrouwbare koeriersdiensten. Of u nu een spoedzending heeft of een speciale levering, wij staan voor u klaar. Onze koeriers zijn goed opgeleid en beschikken over jarenlange ervaring in de branche. Wij zijn dan ook trots op onze goede reputatie en onze tevreden klanten.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!
MVB Koerier B.V.
Strijkviertel 15
3454 PH De Meern

Rabobank: 32.52.14.190
IBAN/SEPA: NL86RABO0325214190
BIC: RABONL2U
KvK Utrecht: 70355436
BTW: NL858285897B01
NIWO vergunning 34023
We sponsoren:

© 2024 MVB Koerier BV – De Meern. Built by Ecomize