Koerier Gouda

Koerier Gouda: Efficiënte verzendingen in Gouda met MVB Koerier
Wij zijn MVB Koerier, uw betrouwbare koeriersdienst voor Gouda en omstreken. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw zendingen snel, efficiënt en veilig te bezorgen. Of het nu gaat om een spoedlevering of een reguliere zending, bij ons bent u aan het juiste adres.
Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het bezorgen van uw zendingen. Wij bieden ook aanvullende werkzaamheden zoals het installeren van apparatuur, het opbouwen van beursstands en het transporteren van goederen met afwijkende afmetingen. Daarnaast beschikken wij over opslagmogelijkheden voor diverse goederen voor korte of langere tijd. Bij ons bent u verzekerd van een complete service.
Heeft u een spoedlevering? Geen probleem, wij zijn uw spoedkoerier in Gouda. Binnen een uur zijn wij ter plaatse in de regio om uw zending op te halen. Ook voor speciale transporten zoals keukens en badkamers of ritten naar verre bestemmingen staan wij voor u klaar. Bij MVB Koerier bent u verzekerd van een efficiënte en betrouwbare koeriersdienst.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.
MVB Koerier
Als koeriersbedrijf in de regio Gouda zijn wij bij MVB Koerier gespecialiseerd in het verzorgen van koeriersdiensten en spoedzendingen.
Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark, van bestelauto’s tot vrachtwagens, waarmee wij uw goederen snel en betrouwbaar kunnen vervoeren.
Wij richten ons vooral op koerierswerk waarbij ook extra werkzaamheden gedaan moeten worden, zoals het brengen en installeren van pinapparaten, het opslaan, brengen en opbouwen van beursstands en het transport van goederen met afwijkende afmetingen zoals hekwerken of kozijnen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij MVB Koerier staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Onze chauffeurs zijn ervaren en professioneel en beschikken over de benodigde rijbewijzen en certificaten. Wij werken met een modern wagenpark dat regelmatig wordt onderhouden en gecontroleerd.

Met behulp van track & trace kunt u uw zendingen altijd volgen en weet u precies waar uw goederen zich bevinden.

Tarieven

Bij MVB Koerier hanteren wij scherpe tarieven voor onze koeriersdiensten en spoedzendingen. De prijzen zijn op te vragen via onze ritcalculator op onze website. Voor aanvullende diensten of ritten met meerdere adressen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of even bellen op 0307370961. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de beste oplossing voor uw verzending.

Wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit diverse voertuigen, waaronder bestelauto’s, bakwagens en vrachtwagens. Hierdoor kunnen wij zendingen van verschillende afmetingen en gewichten vervoeren. Onze voertuigen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals track & trace en GPS, zodat wij altijd weten waar uw goederen zich bevinden. Ook beschikken wij over een magazijn voor (tijdelijke) opslag van uw goederen.
Bij MVB Koerier bent u verzekerd van een betrouwbare en efficiënte koeriersdienst voor uw zendingen in Gouda en omgeving. Wij staan garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.
Verzendingen in Gouda
Als koeriersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het verzenden van goederen in en rondom Gouda. Wij bieden verschillende diensten aan, waaronder spoedzendingen en oplossingen voor bedrijven.

Koerier Gouda

Als koerier in Gouda zorgen wij ervoor dat uw zending snel en veilig op de plaats van bestemming komt. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark en ervaren chauffeurs die bekend zijn met de wegen in en rondom Gouda. Of het nu gaat om een kleine zending of een grote vracht, wij hebben altijd een passende oplossing voor uw verzending.

Spoedzendingen

Heeft u een spoedzending die meteen verzonden moet worden? Dan kunt u gebruik maken van onze spoedkoerier. Wij zijn in staat om binnen een half uur ter plaatse te zijn in de regio Utrecht om uw zending op te halen. Buiten de regio duurt het uiteraard iets langer, maar wij zorgen er altijd voor dat uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming komt.

Oplossingen voor bedrijven

Als bedrijf heeft u vaak specifieke wensen en eisen als het gaat om verzendingen. Wij bieden daarom oplossingen op maat voor bedrijven in Gouda. Zo kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor het brengen en installeren van pinapparaten, het opslaan, brengen en opbouwen van beursstands en het transport van goederen met afwijkende afmetingen zoals hekwerken of kozijnen.
Ook het rijden van een distributieroute met pinbetalingen bij de klant of het sorteren en afleveren van kerstpakketten behoort tot onze mogelijkheden.
Wij zijn in het bezit van een NIWO eurovergunning voor transport en zijn vanaf september 2021 ISO9001 gecertificeerd. Voor meer informatie over onze diensten en tarieven kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of telefonisch via 0307370961.

Klaar om samen te werken aan uw volgende uitdaging?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.
Andere diensten
Bij MVB Koerier bieden we niet alleen standaard koeriersdiensten aan, maar ook aanvullende diensten. Hieronder lichten we twee van deze diensten uit: Opslag en Medisch transport.

Opslag

In ons pand in De Meern bieden wij opslagmogelijkheden voor diverse goederen voor korte of langere tijd. Wij beschikken over een beveiligde bedrijfsruimte waarin wij uw goederen kunnen opslaan voordat zij op uw verzoek getransporteerd kunnen worden. Dat vinden we belangrijk omdat we begrijpen dat niet altijd alles direct getransporteerd kan worden. Voor meer informatie over onze opslagmogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of even bellen op 0307370961.

Medisch transport

Naast onze reguliere koeriersdiensten hebben wij als enige in Nederland ook een unieke medische tak: MVB Medical. Wij verzorgen de logistieke processen voor leveranciers van medische apparaten. Hierbij kunt u denken aan het transport van bijvoorbeeld medische apparatuur, implantaten en verbruiksartikelen. Wij begrijpen dat medische apparatuur vaak kwetsbaar en kostbaar is, daarom zorgen wij voor een veilig en betrouwbaar transport. Voor meer informatie hierover, kijk op mvbmedical.nl.
Naast deze twee diensten bieden wij ook andere aanvullende diensten aan, zoals het transport van meubels en tijdelijke opslag. Voor aanvullende informatie over deze diensten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of even bellen op 0307370961.
Wij zijn trots op onze brede dienstverlening en ons uitgebreide wagenpark. Onze ervaren en professionele koeriers staan altijd voor u klaar om uw zending veilig en snel te transporteren.

Heeft u een leuke uitdaging voor ons?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.
MVB Koerier B.V.
Strijkviertel 15
3454 PH De Meern

Rabobank: 32.52.14.190
IBAN/SEPA: NL86RABO0325214190
BIC: RABONL2U
KvK Utrecht: 70355436
BTW: NL858285897B01
NIWO vergunning 34023
We sponsoren:

© 2024 MVB Koerier BV – De Meern. Built by Ecomize