Opslag

De opslag van goederen is bij MVB Koerier mogelijk voor kortere of langere tijd. Of het nu gaat om pallets met goederen of de opslag van de artikelen van uw webshop in kratten, bij MVB Koerier kunt u terecht. Wij beschikken over een net magazijn met stellingen, een heftruck en alle voorzieningen om uw pallets veilig op te slaan.

U houdt het overzicht
De opslag van uw goederen gebeurt bij MVB Koerier netjes en professioneel. Voor u is het echter ook belangrijk om op elk moment van de dag uw voorraad te kunnen controleren. Daarom bestaat bij ons de mogelijkheid om uw voorraadsystemen te koppelen aan onze database zodat inkomende en uitgaande goederen direct inzichtelijk kunnen worden gemaakt.

Opslag: wat kost het u?
De opslag van goederen wordt in principe berekend op de volgende manier:
De goederen komen binnen bij MVB Koerier (inslag)
De goederen staan in het magazijn van MVB Koerier (opslag)
De goederen verlaten het magazijn van MVB Koerier (uitslag)
De opslag van goederen wordt in principe berekend per palletplaats per week, hoewel er uitzonderingen mogelijk zijn voor bulkopslag of overslag. Om u een goed voorstel te kunnen doen voor de opslag van uw goederen maken we graag een afspraak om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Klanten vertellen over opslag:

‘Wij gebruiken de diensten van MVB Koerier voornamelijk tijdens beurzen voor de opslag en het transport en plaatsing van goederen. Zij leveren aanvullende diensten voor ons zoals uitpakken en plaatsen op locatie. Het is heel prettig een logistiek partner te hebben die je kunt vertrouwen met niet-standaard opdrachten. Ik ben heel tevreden over MVBKoerier! ‘

(meer klantervaringen lezen? Bekijk de beoordelingen van Klanten vertellen via deze link: klantenvertellen)

Waarom MVB Koerier voor uw opslag en value added service?

  • Professioneel en beveiligd magazijn
  • Mogelijkheid tot inpakken van uw orders
  • Koppeling met voorraadsysteem mogelijk
  • Uitstekende service

 

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van opslag, of wilt u direct kennismaken met het oog op een mogelijke samenwerking, bel dan 030-7370961 of:

Offerte Aanvragen

Contact

030-7370961

Bereken ritprijs!

Bereken hieronder eenvoudig uw ritkosten via onze online offertecalculator

Fijn bedrijf
uit: Huizen 13-11-2017

Wij sponsoren