Koerier Utrecht

Koerier Utrecht: Betrouwbare en Tijdige Levering Gegarandeerd
Als betrouwbare en ervaren koerier in Utrecht bieden wij verschillende soorten transport aan. Hieronder lichten we onze diensten toe.

Spoedkoerier Utrecht

Heeft u een zending die met spoed bezorgd moet worden? Binnen de regio Utrecht zijn wij binnen een half uur ter plaatse om uw zending op te halen. Buiten de regio duurt het uiteraard iets langer, maar wij zorgen ervoor dat uw zending zo snel mogelijk op de gewenste locatie is.

Sneltransport Utrecht

Naast onze spoedkoerier bieden wij ook sneltransport aan. Dit is geschikt voor zendingen die binnen een bepaalde tijd op de plaats van bestemming moeten zijn, maar niet met spoed bezorgd hoeven te worden. Wij zorgen ervoor dat uw zending op tijd wordt afgeleverd.

Internationaal transport

Heeft u een zending die naar het buitenland moet worden verstuurd? Wij bieden internationaal transport aan, waarbij wij uw zending veilig en snel afleveren op de gewenste locatie. Wij hebben ruime ervaring met internationaal transport en zorgen ervoor dat uw zending voldoet aan alle internationale eisen en regelgeving.
Onze koeriersdiensten zijn beschikbaar in de gehele provincie Utrecht. Of u nu in Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, Zeist of elders in de provincie woont, wij staan voor u klaar om uw zending veilig en tijdig af te leveren.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze koeriersdiensten of voor het aanvragen van een offerte. Ons team van ervaren en betrouwbare koeriers staat voor u klaar.
Onze diensten
Bij MVB Koerier Utrecht staan wij bekend om onze betrouwbare en tijdige levering. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder reguliere koeriersdiensten, opslagmogelijkheden, medische logistiek en meer. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten.

Veilig en verzekerd transport

Bij MVB Koerier Utrecht begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw zending veilig en onbeschadigd op de juiste bestemming aankomt. Daarom zorgen wij voor een veilig en verzekerd transport van uw goederen. Onze koeriers zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste apparatuur om uw zending veilig te vervoeren. Bovendien zijn al onze voertuigen verzekerd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade.

Snelheid en betrouwbaarheid

Wij begrijpen dat tijdige levering van groot belang is voor u en uw klanten. Daarom zorgen wij voor een snelle en betrouwbare levering van uw zending.
Onze koeriers zijn altijd op tijd en zorgen ervoor dat uw zending veilig en op tijd op de juiste bestemming aankomt. Bovendien zijn wij flexibel en kunnen wij ons aanpassen aan uw specifieke wensen en eisen.

Offerte aanvragen

Bij MVB Koerier Utrecht kunt u snel en gemakkelijk een offerte aanvragen voor uw zending. Gebruik onze ritcalculator hierboven om de prijzen voor een zending van A naar B op te vragen. Voor aanvullende diensten of ritten met meerdere adressen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of even bellen op 0307370961. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw logistieke vraagstukken.

Ons team van ervaren koeriers staat altijd voor u klaar om uw zending veilig en op tijd op de juiste bestemming af te leveren. Of het nu gaat om reguliere koeriersdiensten, opslagmogelijkheden, medische logistiek of andere diensten, wij zorgen voor een betrouwbare en tijdige levering. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.
Prijzen en tarieven
Bij MVB Koerier Utrecht begrijpen we dat u graag wilt weten wat de kosten zijn voor het verzenden van uw pakket. Daarom hanteren wij een transparant prijsbeleid en kunt u eenvoudig de prijzen opvragen via onze ritcalculator op onze website. Voor aanvullende diensten of ritten met meerdere adressen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of even bellen op 0307370961.
Onze tarieven zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de afstand, het gewicht en de omvang van uw zending.
Naast onze reguliere koeriersdiensten bieden wij ook spoedkoerier en koerierplus aan. Met onze spoedkoerier zijn wij met een half uur ter plaatse in de regio Utrecht om uw zending op te halen. Voor koerierplus verzorgen wij uw special delivery, inclusief aanvullende werkzaamheden zoals opbouwen, uitpakken, installeren of afrekenen. Bovendien bieden wij tweemansleveringen voor zware transporten zoals keukens en badkamers en verzorgen wij ritten naar verre bestemmingen waarbij het gewenst is dat er twee personen aanwezig zijn.
Wij zijn in het bezit van een NIWO eurovergunning voor transport en zijn vanaf september 2021 ISO9001 gecertificeerd. U kunt dus vertrouwen op onze betrouwbare en tijdige levering tegen een scherp tarief. Voor meer informatie over onze tarieven en diensten kunt u altijd contact met ons opnemen.
Ons netwerk
Als koeriersbedrijf zijn wij al 20 jaar actief in de regio Utrecht en hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd. Wij zijn gevestigd in De Meern en hebben opslagmogelijkheden voor diverse goederen voor korte of langere tijd. Of u nu binnen Utrecht wilt verzenden of daarbuiten, wij zorgen voor een betrouwbare en tijdige levering. Hieronder vindt u meer informatie over ons netwerk.

Ophalen en verzenden in Utrecht

In Utrecht hebben wij een uitgebreid netwerk van koeriers die snel ter plaatse kunnen zijn om uw zending op te halen. Wij zijn in staat om binnen een half uur ter plaatse te zijn om een zending op te halen. Onze koeriers zorgen ervoor dat uw zending direct en met de grootste zorg wordt opgehaald, zodat deze op tijd op de plaats van bestemming aankomt.

Andere locaties in de regio Utrecht

Of u nu een pakket wilt verzenden binnen Utrecht of daarbuiten, wij zorgen altijd voor een betrouwbare en tijdige levering. Onze koeriers zijn professioneel en betrouwbaar en zorgen ervoor dat uw zending veilig en snel wordt afgeleverd op de plaats van bestemming.

Naast Utrecht zijn wij ook actief in andere locaties in de regio. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief in IJsselstein, Zeist, Nieuwegein en Amersfoort. Onze koeriers staan overal in de regio klaar om op pad te gaan en uw zending op te halen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van koeriers kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn om uw zending op te halen en af te leveren.

Planning

Een goede planning is essentieel voor het realiseren van betrouwbare en tijdige leveringen. Wij beschikken over een geavanceerd planningssysteem dat ons in staat stelt om onze ritten efficiënt te plannen. Hierdoor kunnen wij onze klanten een snelle en betrouwbare levering garanderen.
Onze koeriers zijn speciaal voor u onderweg en zorgen ervoor dat uw waardevolle zending veilig op de juiste bestemming aankomt. Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide wagenpark. Hierdoor zijn wij in staat om een breed scala aan koeriersdiensten aan te bieden, van reguliere zendingen tot spoedleveringen en speciale transporten.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of voor het aanvragen van een offerte. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw logistieke vraagstukken.
Zakelijke oplossingen
Bij MVB Koerier Utrecht begrijpen we dat zakelijke zendingen vaak meer vereisen dan alleen het afleveren van een pakket. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor uw zakelijke behoeften. Onze chauffeurs en transportdiensten zijn volledig uitgerust om aan uw eisen te voldoen en ervoor te zorgen dat uw zending op tijd en veilig op de bestemming aankomt.

Zakelijke zendingen

Of u nu een belangrijk document moet verzenden of een groot pakket moet afleveren, wij hebben de expertise en het wagenpark om aan uw behoeften te voldoen. We begrijpen dat zakelijke zendingen vaak gevoelige inhoud hebben en daarom zorgen we ervoor dat uw zending veilig en vertrouwelijk wordt behandeld. We bieden ook extra diensten, zoals het installeren van apparatuur of het opzetten van beursstands, om ervoor te zorgen dat uw zending volledig aan uw eisen voldoet.

Chauffeurs

Onze chauffeurs zijn volledig opgeleid en gecertificeerd om ervoor te zorgen dat uw zending op tijd en veilig wordt afgeleverd. We begrijpen dat het belangrijk is om een betrouwbare en professionele chauffeur te hebben die uw zending met de grootste zorg behandelt. Onze chauffeurs zijn uitgerust met de nieuwste technologie en communicatiemiddelen om ervoor te zorgen dat ze altijd op de hoogte zijn van de status van uw zending.

Transport

Of u nu een kleine of grote zending heeft, wij hebben het wagenpark om aan uw behoeften te voldoen. We hebben bestelauto’s, vrachtwagens en zelfs voertuigen met afwijkende afmetingen om ervoor te zorgen dat uw zending veilig en op tijd wordt afgeleverd. Onze transportdiensten zijn volledig uitgerust met de nieuwste technologie om ervoor te zorgen dat uw zending veilig en vertrouwelijk wordt behandeld.
Neem contact met ons op voor meer informatie over onze zakelijke oplossingen en hoe we u kunnen helpen met uw zendingen. Onze experts staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw zending op tijd en veilig op de bestemming aankomt.
MVB Koerier B.V.
Strijkviertel 15
3454 PH De Meern

Rabobank: 32.52.14.190
IBAN/SEPA: NL86RABO0325214190
BIC: RABONL2U
KvK Utrecht: 70355436
BTW: NL858285897B01
NIWO vergunning 34023
We sponsoren:

© 2024 MVB Koerier BV – De Meern. Built by Ecomize