Koerier Houten

Koerier Houten: MVB koerier - de beste keuze voor zendingen in Houten

Wij zijn MVB Koerier en wij bieden professionele en betrouwbare koeriersdiensten aan voor Houten en omgeving. Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij elk type zending aan, of het nu gaat om enveloppen, dozen of pallets.
Wij richten ons op koerierswerk waarbij ook extra werkzaamheden gedaan moeten worden, zoals het brengen en installeren van pinapparaten, transport van goederen met afwijkende afmetingen of het sorteren en afleveren van kerstpakketten. Wij hebben opslagmogelijkheden voor diverse goederen voor korte of langere tijd in ons pand in De Meern.
Wij bieden ook een spoedkoerierdienst aan waarbij wij binnen een half uur ter plaatse zijn in de regio Utrecht om uw zending op te halen. Buiten de regio duurt het iets langer, maar wij kunnen op elk moment op elke gewenste plek zijn. Wij bieden ook Koerierplus aan, waarbij wij uw special delivery verzorgen inclusief aanvullende werkzaamheden zoals opbouwen, uitpakken, installeren of afrekenen.
Bij MVB Koerier staan wij voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn ISO9001 gecertificeerd en hebben als enige in Nederland een unieke medische tak: MVB Medical. Wij verzorgen de logistieke processen voor leveranciers van medische apparaten.
Voor meer informatie hierover, kijk op mvbmedical.nl . Voor een zending van A naar B zijn de prijzen op te vragen via onze ritcalculator op onze website.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.
Waarom MVB Koerier voor leveringen in Houten?
Bij MVB Koerier bent u verzekerd van een betrouwbare en professionele partner voor al uw koerierszendingen in Houten en omgeving. Wij zijn een ervaren koeriersbedrijf dat zich richt op het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten, waarbij we ons vooral richten op koerierswerk waarbij ook extra werkzaamheden gedaan moeten worden.
Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het transporteren van uw zending van A naar B. Wij bieden ook aanvullende diensten aan, zoals het installeren of opbouwen van apparaten, het sorteren en afleveren van kerstpakketten en het transporteren van goederen met afwijkende afmetingen zoals hekwerken of kozijnen.
Bovendien zijn wij in het bezit van een NIWO eurovergunning voor transport en zijn wij ISO9001 gecertificeerd. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat uw zendingen in goede handen zijn en dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
Wij bieden ook een spoedkoerier service aan. In de regio Utrecht zijn wij binnen een half uur ter plaatse om uw zending op te halen en buiten de regio zijn wij binnen een redelijke termijn op elke gewenste plek.
Tot slot bieden wij ook de unieke dienst KoerierPLUS aan. Hierbij verzorgen wij uw special delivery en bieden wij aanvullende werkzaamheden aan, zoals het opbouwen, uitpakken, installeren of afrekenen van uw zending. Ook voor tweemansleveringen voor zware transporten zoals keukens en badkamers of het verzorgen van een rit naar verre bestemmingen bent u bij ons aan het juiste adres.
Kortom, kies voor MVB Koerier als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor al uw koerierszendingen in Houten en omgeving. Wij staan altijd voor u klaar en bieden u een uitgebreid dienstenpakket aan dat verder gaat dan alleen het transporteren van uw zending.

Klaar om samen te werken aan uw volgende uitdaging?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.
Diensten
Bij MVB Koerier begrijpen we dat elke zending anders is en daarom bieden we een breed scala aan diensten aan om aan al uw behoeften te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van onze belangrijkste diensten.

Spoedzendingen

Bij spoedzendingen is tijd essentieel en daarom zijn wij 24/7 beschikbaar. Onze spoedkoeriers zijn binnen een half uur ter plaatse in de regio Utrecht en kunnen op elk moment op elke gewenste plek zijn. Buiten de regio duurt het uiteraard iets langer, maar binnen het redelijke kunnen wij snel en efficiënt uw zending ophalen en afleveren op de gewenste locatie.

Koeltransport

Bij MVB Koerier begrijpen we dat sommige zendingen speciale eisen hebben, zoals koeltransport. Wij hebben de juiste voertuigen en apparatuur om uw goederen op de juiste temperatuur te houden tijdens transport. Onze koeriers zijn getraind om uw zending op de juiste manier te behandelen en ervoor te zorgen dat deze op tijd en in goede staat wordt afgeleverd.

Maatwerk

Naast onze standaard koeriersdiensten bieden wij ook maatwerkoplossingen aan. Of het nu gaat om aanvullende werkzaamheden zoals opbouwen, uitpakken, installeren of afrekenen, tweemansleveringen voor zware transporten zoals keukens en badkamers, of het verzorgen van een rit naar verre bestemmingen waarbij het cruciaal is dat de zending op tijd en in goede staat aankomt. Wij denken graag met u mee om een oplossing op maat te bieden die aan uw specifieke behoeften voldoet.
Bij MVB Koerier staan we bekend om onze betrouwbaarheid, flexibiliteit en klantgerichtheid. Wij hebben een uitgebreid wagenpark en zijn in staat om aan al uw koeriersbehoeften te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.

Samen sparren over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.
Voertuigen
Als professionele koeriersdienst beschikken wij bij MVB Koerier over een breed scala aan voertuigen, zodat wij voor elke zending de juiste capaciteit kunnen bieden. Hieronder vindt u meer informatie over de gewichten en laadruimtes van onze voertuigen.

Gewicht

Onze voertuigen hebben verschillende laadvermogens, variërend van 500 kg tot 1500 kg. Hierdoor kunnen wij zowel kleine als grote zendingen vervoeren.

Laadruimte

Onze bestelauto’s hebben laadruimtes van 3 tot 13 m³, terwijl onze bakwagens laadruimtes van 19 tot 24 m³ hebben. Hierdoor kunnen wij ook zendingen met afwijkende afmetingen vervoeren, zoals hekwerken of kozijnen.
Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om extra werkzaamheden uit te voeren, zoals het brengen en installeren van pinapparaten, het opslaan, brengen en opbouwen van beursstands en het sorteren en afleveren van kerstpakketten. Voor aanvullende diensten of ritten met meerdere adressen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of even bellen op 0307370961.
Bij MVB Koerier zijn wij trots op ons uitgebreide wagenpark en onze mogelijkheid om elke zending te kunnen vervoeren. Onze capaciteit, gecombineerd met onze jarenlange ervaring, maakt ons de ideale keuze voor uw zendingen in Houten en omgeving.
Certificeringen
Bij MVB Koerier vinden wij het belangrijk om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en de juiste certificeringen te hebben. Wij zijn daarom in het bezit van een NIWO eurovergunning voor transport en zijn sinds september 2021 ISO9001 gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de internationale norm voor kwaliteitsmanagement.
De NIWO eurovergunning is een vergunning voor transportbedrijven die binnen de EU goederenvervoer over de weg willen verrichten. Deze vergunning toont aan dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en financiële draagkracht. Hierdoor kunnen wij onze klanten verzekeren dat hun goederen veilig en betrouwbaar worden vervoerd.
Met de ISO9001 certificering laten wij zien dat wij ons kwaliteitsmanagementsysteem op orde hebben en continu bezig zijn met het verbeteren van onze dienstverlening. Dit betekent dat wij onze processen goed hebben gedocumenteerd en dat wij ons houden aan de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast hebben wij een klantgerichte aanpak en werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze service.
Wij zijn er trots op dat wij deze certificeringen hebben behaald en blijven ons inzetten om de hoogste kwaliteit te bieden aan onze klanten.
Klantenservice
Bij MVB Koerier staat klantenservice hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat u als klant behoefte heeft aan een betrouwbare en flexibele koeriersdienst die uw zendingen snel en veilig aflevert. Daarom bieden wij u diverse mogelijkheden om uw zendingen op maat te verzorgen.
Onze klantenservice is bereikbaar via het contactformulier op onze website of telefonisch op 0307370961. Wij staan u graag te woord en denken met u mee over de beste oplossing voor uw zending. Of het nu gaat om een spoedlevering of een reguliere zending, wij zorgen ervoor dat uw pakket op tijd en in goede staat wordt afgeleverd.
Daarnaast bieden wij aanvullende diensten zoals het opbouwen, uitpakken, installeren of afrekenen van uw zending. Ook zijn wij gespecialiseerd in tweemansleveringen voor zware transporten zoals keukens en badkamers. Wij verzorgen tevens ritten naar verre bestemmingen waarbij het cruciaal is dat uw zending op tijd en veilig wordt afgeleverd.
Onze koeriers zijn representatief en staan uw klanten netjes te woord. Wij houden u altijd op de hoogte van de zending en de levering. Bij speciale zendingen zorgen wij voor vervoer onder de juiste omstandigheden.
Voor opslagmogelijkheden voor diverse goederen voor korte of langere tijd kunt u ook bij ons terecht. In ons pand in De Meern hebben wij ruimte voor opslag van uw goederen.
Kortom, voor betrouwbare en flexibele koeriersdiensten bent u bij MVB Koerier aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via onze ritcalculator op onze website.

Heeft u een leuke uitdaging voor ons?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.
MVB Koerier B.V.
Strijkviertel 15
3454 PH De Meern

Rabobank: 32.52.14.190
IBAN/SEPA: NL86RABO0325214190
BIC: RABONL2U
KvK Utrecht: 70355436
BTW: NL858285897B01
NIWO vergunning 34023
We sponsoren:

© 2024 MVB Koerier BV – De Meern. Built by Ecomize