Medisch transport

Medisch Transport: Ontdek de Gespecialiseerde Dienstverlening van MVB Koerier
Wij zijn MVB Koerier en wij bieden gespecialiseerde dienstverlening in medisch transport. Onze medische tak, MVB Medical , is uniek in Nederland en wij zijn er trots op dat wij de logistieke processen voor leveranciers van medische apparaten verzorgen.
Wij zijn gespecialiseerd in het transport van medische apparaten, het aansluiten en wisselen ervan in ziekenhuizen en bij patiënten thuis, maar ook in het schoonmaken en onderhouden van diverse systemen. Voorraadbeheer en uitleveren van disposables behoort ook tot de mogelijkheden.
Onze medische koeriers zijn ervaren en zijn vertrouwd met Nederlandse ziekenhuizen, klinieken en hun leveranciers.
Het is zeer belangrijk om medisch (spoed) transport vlot en vakkundig voor u af te handelen. Wij zijn een betrouwbare partner en bieden een professionele oplossing voor medisch transport.
Wij zijn in het bezit van een NIWO eurovergunning voor transport en zijn vanaf september 2021 ISO9001 gecertificeerd. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid voor medisch transport en zijn zeer ervaren in het vervoeren van medische hulpmiddelen.
Wij bieden betrouwbaarheid en snelheid in onze diensten en zijn flexibel in onze planning. Voor een offerte of meer informatie over onze exclusieve medische transportdiensten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of telefonisch op 0307370961.
MVB Koerier Gespecialiseerd in Medisch Transport
MVB Medical verzorgt het transport van medische apparaten en hulpmiddelen voor leveranciers in de medische sector. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid en hebben ervaring met het aansluiten en wisselen van medische apparatuur in ziekenhuizen en bij patiënten thuis.
We zorgen ook voor het schoonmaken en onderhouden van diverse systemen. Voorraadbeheer en het uitleveren van disposables behoren ook tot de mogelijkheden. Bij MVB Medical staat veilig transport van medische goederen voorop.
Spoedtransport
Als u snel een zending wilt versturen, dan is onze spoedtransport dienst de oplossing. We zijn binnen een half uur ter plaatse in de regio Utrecht om uw zending op te halen. Buiten de regio duurt het uiteraard iets langer, maar binnen het redelijke kunnen wij op elk moment op elke gewenste plek zijn. Bij MVB Koerier begrijpen we dat snelheid en betrouwbaarheid essentieel zijn bij spoedtransport.
Medische Apparatuur
Bij MVB Medical zijn we gespecialiseerd in het transport van medische apparatuur. We hebben ervaring met het transporteren van diverse soorten medische apparaten, zoals NDT(VAC) Apparatuur, AED’s (ook het wisselen van elektroden na een inzet),stoelen en bedden voor de gynaecologische afdeling. Onze chauffeurs zijn ervaren om deze apparaten veilig te vervoeren en te installeren.
Medische Hulpmiddelen
Naast medische apparatuur verzorgt MVB Medical ook het transport van medische hulpmiddelen, zoals rolstoelen, bedden en tilliften. We begrijpen dat deze hulpmiddelen vaak van levensbelang zijn voor patiënten en daarom zorgen we voor een veilig en betrouwbaar transport.
Onze Diensten
Bij MVB Koerier bieden we een uitgebreid scala aan diensten aan. Hieronder vindt u meer informatie over onze diensten, waaronder transport en logistiek, opslag en distributie en spoedkoerier diensten.
Transport en Logistiek
Wij zijn gespecialiseerd in transport en logistiek en bieden een betrouwbare service aan onze klanten. We bieden een exclusieve service aan voor het transporteren van medische apparaten en andere medische hulpmiddelen.
Ons wagenpark bestaat uit vrachtwagens, bussen, bakwagens en bestelbusjes die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om uw goederen veilig te vervoeren. We bieden onze diensten aan in heel Europa.

Opslag en Distributie

In ons pand in De Meern realiseren we opslag voor diverse goederen voor korte of langere tijd. We bieden ook distributiediensten aan waarbij we uw goederen afleveren op het afleveradres van uw keuze. We hebben ervaring met het transporteren van medische apparatuur en disposables naar zorginstellingen, apotheken, klinieken en laboratoria.
Spoedkoerier Diensten
Onze spoedkoerier diensten zijn beschikbaar voor klanten die dringend een zending moeten verzenden. We bieden een snelle en betrouwbare service aan en zijn binnen een half uur ter plaatse in de regio Utrecht om uw zending op te halen.
Buiten de regio kunnen we op elk moment op elke gewenste plek zijn. We bieden ook speciale diensten aan voor klanten die aanvullende werkzaamheden nodig hebben, zoals opbouwen, uitpakken, installeren of afrekenen.
We bieden ook tweemans leveringen aan voor zware transporten zoals keukens en badkamers of het verzorgen van een rit naar verre bestemmingen waarbij het cruciaal is dat uw goederen op tijd worden afgeleverd.
Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of bellen op 0307370961. We bieden ook offertes op maat aan voor klanten die specifieke eisen hebben voor hun zendingen.
Onze diensten zijn gebaseerd op flexibiliteit, snelheid en betrouwbaarheid, en we zijn er trots op dat we onze klanten een uitstekende service kunnen bieden.
Waarom Kiezen voor MVB Koerier?
Bij MVB Koerier zijn we er trots op dat we ons hebben ontwikkeld tot een allround koeriersbedrijf met een uitgebreid dienstenaanbod. Onze focus ligt op het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten. Hieronder bespreken we enkele redenen waarom u voor MVB Koerier zou moeten kiezen.
Betrouwbaarheid
MVB Koerier is opgericht in 1994 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie opgebouwd in de koeriersbranche. We zijn in het bezit van een NIWO eurovergunning voor transport en zijn sinds september 2021 ISO9001 gecertificeerd. Onze klanten waarderen onze betrouwbaarheid en we doen er alles aan om deze reputatie hoog te houden.
Snelheid
Als spoedkoerier zijn we in de regio Utrecht binnen een half uur ter plaatse om een zending op te halen. Buiten de regio duurt het uiteraard iets langer, maar binnen het redelijke kunnen we op elk moment op elke gewenste plek zijn.
We begrijpen dat snelheid vaak van cruciaal belang is en we zullen er alles aan doen om uw zending zo snel mogelijk op de plaats van bestemming te krijgen.
Flexibiliteit
Bij MVB Koerier begrijpen we dat elke klant uniek is en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom bieden we een breed scala aan diensten aan die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klanten.
Of het nu gaat om aanvullende werkzaamheden zoals opbouwen, uitpakken, installeren of afrekenen, of bijvoorbeeld tweemans leveringen voor zware transporten zoals keukens en badkamers, we zijn flexibel en passen ons aan uw wensen aan.
Veilig Transport
Bij MVB Koerier begrijpen we dat sommige zendingen extra zorg en aandacht nodig hebben. Daarom hebben we speciale maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat uw zending veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomt.
We zijn ons bewust van de gevoeligheid van deze zendingen en nemen extra maatregelen om ervoor te zorgen dat ze veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen.
Bij MVB Koerier zijn we er trots op dat we onze klanten de best mogelijke service bieden. We zijn betrouwbaar, snel, flexibel en zorgen voor veilig transport. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen met uw zendingen.
MVB Koerier B.V.
Strijkviertel 15
3454 PH De Meern

Rabobank: 32.52.14.190
IBAN/SEPA: NL86RABO0325214190
BIC: RABONL2U
KvK Utrecht: 70355436
BTW: NL858285897B01
NIWO vergunning 34023
We sponsoren:

© 2024 MVB Koerier BV – De Meern. Built by Ecomize