Koerier Amsterdam

Koerier Amsterdam: Kies MVB Koerier voor betrouwbare levering in Amsterdam

Wij zijn MVB Koerier, een betrouwbare koerier voor Amsterdam. Al meer dan 20 jaar zijn wij actief in de koeriersbranche en hebben wij ons ontwikkeld tot een volwaardig koeriersbedrijf met een uitgebreid wagenpark.
Naast onze reguliere koeriersdiensten bieden wij ook een spoedkoerier service aan. In de regio Amsterdam zijn wij binnen een uur ter plaatse om een zending op te halen. Binnen het redelijke kunnen wij op elk moment op elke gewenste plek zijn.
Onze focus ligt vooral op koerierswerk waarbij extra werkzaamheden gedaan moeten worden, zoals het brengen en installeren van pinapparaten, het opslaan en opbouwen van beursstands en het transport van goederen met afwijkende afmetingen zoals hekwerken of kozijnen.
Wij verzorgen niet alleen standaard koeriersdiensten, maar ook KoerierPlus. Dit houdt in dat wij uw special delivery verzorgen, inclusief aanvullende werkzaamheden zoals opbouwen, uitpakken, installeren of afrekenen. Ook tweemans leveringen voor zware transporten zoals keukens en badkamers behoren tot onze mogelijkheden. Kortom, bij MVB Koerier kunt u terecht voor al uw koerierswerk in Amsterdam en omgeving.
Waarom MVB Koerier voor Amsterdam zendingen kiezen?
Bij MVB Koerier staan we voor betrouwbare, snelle, kwalitatieve en flexibele levering in Amsterdam en omgeving. Hieronder leest u meer over waarom u voor ons zou moeten kiezen.

Betrouwbaarheid

Als koeriersbedrijf hechten wij veel waarde aan betrouwbaarheid. Wij zorgen ervoor dat uw zending op tijd en veilig op de bestemming aankomt. Wij zijn in het bezit van een NIWO eurovergunning voor transport en zijn vanaf september 2021 ISO9001 gecertificeerd. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en dat u erop kunt vertrouwen dat uw zending in goede handen is.

Snelheid

Wij begrijpen dat snelheid voor veel klanten belangrijk is. Daarom bieden wij een spoedkoerier service aan. In de regio Utrecht zijn wij binnen een half uur ter plaatse om uw zending op te halen. Buiten de regio duurt het uiteraard iets langer, maar binnen het redelijke kunnen wij op elk moment op elke gewenste plek zijn.

Kwaliteit

Wij streven naar de hoogste kwaliteit in onze dienstverlening. Dit betekent niet alleen dat wij zorgen voor een veilige en tijdige levering, maar ook dat wij zorgvuldig omgaan met uw zending. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben jarenlange ervaring in de koeriersbranche.

Flexibiliteit

Wij begrijpen dat elke klant unieke wensen en eisen heeft. Daarom bieden wij flexibele oplossingen voor al uw zendingen. Of het nu gaat om aanvullende werkzaamheden zoals opbouwen, uitpakken, installeren of afrekenen, of bijvoorbeeld tweemans leveringen voor zware transporten zoals keukens en badkamers of het verzorgen van een rit naar verre bestemmingen waarbij het cruciaal is dat de zending op tijd arriveert, wij staan voor u klaar.
Bij MVB Koerier streven wij ernaar om onze klanten de beste service te bieden. Of u nu een spoedlevering nodig heeft of een grote zending wilt versturen, wij zorgen ervoor dat uw zending veilig en op tijd op de bestemming aankomt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening.

Heeft u een leuke uitdaging voor ons?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.
Koeriersdienst Amsterdam
Bij MVB Koerier bieden wij betrouwbare koeriersdiensten aan in Amsterdam en omgeving. Onze koeriers zijn snel en flexibel en zorgen ervoor dat uw zending op tijd en veilig op de plaats van bestemming aankomt. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van zowel kleine als grote zendingen en bieden ook extra diensten aan, zoals het installeren van apparatuur en het opbouwen van beursstands.

Internationaal transport

Naast onze koeriersdiensten in Amsterdam bieden wij ook internationaal transport aan. Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw zending veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark, variërend van bestelauto’s tot vrachtwagens, zodat wij voor elke zending de juiste oplossing kunnen bieden.

Same day delivery

Heeft u een spoedzending die dezelfde dag nog geleverd moet worden? Bij MVB Koerier bieden wij ook same day delivery aan. Onze koeriers zijn snel en flexibel en zorgen ervoor dat uw zending binnen enkele uren op de plaats van bestemming aankomt.
Bij MVB Koerier streven wij ernaar om onze klanten de beste service te bieden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten of voor een offerte op maat.
Wat kunnen wij vervoeren?
Bij MVB Koerier zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van verschillende soorten goederen. Of het nu gaat om pakketten, meubels, pallets of medische apparatuur,, wij zorgen voor een betrouwbare levering in Amsterdam en omstreken. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende soorten goederen die wij kunnen vervoeren.

Pakketten en documenten

Wij zijn ervaren in het vervoeren van pakketten en documenten van verschillende afmetingen en gewichten. Onze koeriers rijden door heel Amsterdam en omstreken om uw pakketten en documenten op te halen en af te leveren op de gewenste locatie.
Meubels
Het vervoeren van meubels kan een uitdaging zijn vanwege de vaak grote afmetingen en het gewicht. Bij MVB Koerier beschikken wij over verschillende soorten voertuigen die geschikt zijn voor het vervoeren van meubels, zoals bestelbussen en vrachtwagens. Onze ervaren koeriers zorgen voor een veilige en betrouwbare levering van uw meubels.(B2B of B2C)

Pallets

Het vervoeren van pallets vereist speciale aandacht en expertise. Bij MVB Koerier zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van pallets van verschillende afmetingen en gewichten. Onze koeriers beschikken over de juiste apparatuur om uw pallets veilig en efficiënt te laden en lossen.

Samen sparren over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.
Tarieven en offerte
Bij MVB Koerier weten we dat tarieven belangrijk zijn voor onze klanten. Daarom bieden wij transparante en eerlijke prijzen voor onze diensten. Voor een zending van A naar B kunt u de prijzen opvragen via onze ritcalculator op onze website. De exacte prijs is afhankelijk van de afstand, het gewicht en de afmetingen van uw zending. U kunt ook contact met ons opnemen voor aanvullende diensten of ritten met meerdere adressen. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke behoeften.
Naast onze reguliere koeriersdiensten bieden wij ook Koerierplus aan. Dit betekent dat wij uw speciale levering kunnen verzorgen, inclusief aanvullende werkzaamheden zoals opbouwen, uitpakken, installeren of afrekenen. Wij kunnen ook tweemans leveringen verzorgen voor zware transporten zoals keukens en badkamers. Als u een rit naar verre bestemmingen nodig heeft waarbij het cruciaal is dat uw zending op tijd aankomt, dan kunnen wij dat voor u verzorgen.
Bij MVB Koerier begrijpen wij dat elke klant uniek is en daarom bieden wij offertes op maat. Als u een offerte wilt ontvangen voor onze diensten, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of even bellen op 0307370961. Ons team zal u graag helpen bij het vinden van de beste oplossing voor uw specifieke behoeften.
Bij MVB Koerier zijn wij trots op onze jarenlange ervaring in de koeriersbranche. Wij hebben ons ontwikkeld tot een volwaardig koeriersbedrijf met een uitgebreid wagenpark en een breed scala aan diensten. Of u nu een reguliere koeriersdienst nodig heeft of een speciale levering, wij staan klaar om u te helpen.
Duurzaamheid
Bij MVB Koerier hechten we veel waarde aan duurzaamheid. We begrijpen dat onze activiteiten een impact hebben op het milieu en daarom nemen we verschillende maatregelen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.
Daarnaast maken we gebruik van slimme logistieke oplossingen om de impact op het milieu te verminderen. Zo werken we samen met andere koeriersbedrijven om onze ritten te combineren en zo de hoeveelheid uitstoot te verminderen. Ook maken we gebruik van fietskoeriers in de binnenstad van Amsterdam om zo de uitstoot van onze voertuigen te verminderen.
Verder stimuleren we onze klanten om ook duurzame keuzes te maken. Ook werken we samen met leveranciers die duurzame producten leveren en moedigen we onze klanten aan om te kiezen voor duurzame verpakkingsmaterialen.
Bij MVB Koerier geloven we dat duurzaamheid van groot belang is voor de toekomst van onze planeet en we zullen ons blijven inzetten om onze impact op het milieu te verminderen.
Partners en samenwerkingen
Bij MVB Koerier werken wij graag samen met onze partners om onze klanten de beste service te bieden. Wij zijn trots op onze partners en werken met hen samen om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Hieronder vindt u een overzicht van onze partners en samenwerkingen.

GD Medical

Onze partner Medical Pharma is een toonaangevende leverancier van medische apparatuur. Wij werken al jarenlang samen met hen om ervoor te zorgen dat hun medische apparatuur op tijd en veilig wordt afgeleverd bij ziekenhuizen en andere medische instellingen. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid om medische apparatuur te vervoeren en te installeren, zodat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat hun apparatuur in goede handen is.

VELUX

Onze partner VELUX is een specialist op het gebied van dakramen. We verzorgen voor VELUX het transport van extra grote modellen en retouren naar hun locaties in Denemarken.

Samenwerkingen

Naast onze partners werken wij ook samen met verschillende andere bedrijven en organisaties om onze klanten de beste service te bieden. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met lokale bedrijven om ervoor te zorgen dat onze klanten hun pakketten op tijd en veilig ontvangen. Ook werken wij samen met andere koeriersbedrijven om ervoor te zorgen dat onze klanten hun pakketten op tijd en veilig ontvangen, zelfs als wij zelf geen capaciteit hebben.
Wij zijn trots op onze partners en samenwerkingen en blijven ons inzetten om onze klanten de beste service te bieden.
Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een zending aanmelden?

U kunt uw zending gemakkelijk aanmelden via onze website of door ons te bellen op 0307370961.
Bij het aanmelden van uw zending vragen wij u om de afhaallocatie, het afleveradres, de afmetingen en het gewicht van de zending. Op basis van deze gegevens kunnen wij de juiste prijs voor u berekenen.

Hoe kan ik mijn zending volgen?

Wanneer u uw zending bij ons heeft aangemeld, ontvangt u van ons een track & trace code. Hiermee kunt u uw zending gemakkelijk volgen via onze website. Zo weet u altijd waar uw zending zich bevindt en wanneer deze bij de ontvanger wordt afgeleverd.
Bij MVB Koerier staan wij altijd voor u klaar om uw zending snel en betrouwbaar te leveren. Onze ervaren koeriers zorgen ervoor dat uw zending veilig en op tijd wordt afgeleverd. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u een leuke uitdaging voor ons?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.
MVB Koerier B.V.
Strijkviertel 15
3454 PH De Meern

Rabobank: 32.52.14.190
IBAN/SEPA: NL86RABO0325214190
BIC: RABONL2U
KvK Utrecht: 70355436
BTW: NL858285897B01
NIWO vergunning 34023
We sponsoren:

© 2024 MVB Koerier BV – De Meern. Built by Ecomize