KoerierPlus voor de Technische sector

KoerierPlus voor de Technische sector

Bij MVB koerier zijn we niet vies van technische handelingen. Voor het uitvoeren van KoerierPlus werkzaamheden richten ons juist op extra handelingen en uitdagingen die verder gaan dan standaard opslag en logistiek. Op deze pagina gaan we wat dieper in op onze mogelijkheden voor de technische sector.

Wat houdt KoerierPlus voor de Technische sector in?

Naast opslag en vervoer regelen we bijvoorbeeld ook de installatie van technische apparatuur zoals kassasystemen en pinautomaten. We bieden een totaaloplossing, van levering tot installatie, en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos werkt volgens de behoeften van onze klanten.

Koerierplus voor Kassasystemen

Voor een van onze klanten assisteren we bij de opslag, levering en installatie van kassa systemen. Onze betrokkenheid garandeert dat elk systeem naar behoren werkt.

 

We zorgen voor een efficiënte afhandeling zodat er minimale downtime is.

 

Onze service omvat ook de installatie en het wisselen van pinautomaten. Ons team zorgt voor een vlotte overgang, waarbij we de oude apparatuur vervangen en nieuwe installeren, met minimale onderbrekingen.

Koerierplus voor Zonnepanelen met stekker

Bij het leveren van zonnepanelen met stekker zorgen wij niet alleen voor het veilige vervoer van deze grote pakketten, maar ook voor duidelijke communicatie met de klanten. We geven bijvoorbeeld extra adviezen. Onze betrokkenheid zorgt ervoor dat klanten volledig op de hoogte zijn van het proces en zeker zijn van een correcte installatie.

 

Elke klant heeft unieke behoeften en bij MVB Koerier staat jouw tevredenheid centraal. Of het nu gaat om het installeren van kassasystemen, het wisselen van pinautomaten of het leveren van zonnepanelen met stekker, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Heeft u een leuke uitdaging voor ons?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

MVB Koerier B.V.
Strijkviertel 15
3454 PH De Meern

Rabobank: 32.52.14.190
IBAN/SEPA: NL86RABO0325214190
BIC: RABONL2U
KvK Utrecht: 70355436
BTW: NL858285897B01
NIWO vergunning 34023
We sponsoren:

© 2024 MVB Koerier BV – De Meern. Built by Ecomize