KoerierPlus voor Events

KoerierPlus voor Events

Op deze pagina willen we je graag beter inzicht geven in wat onze service als KoerierPlus precies inhoudt. KoerierPlus is een service van ons waarbij we zeer flexibel te werk gaan.

Op deze pagina gaan we kijken hoe zich dat uit voor de evenementen sector. We hebben namelijk een aantal klanten in deze sector.

Laten we eens gaan kijken op wat voor manier we u wellicht van dienst kunnen zijn.

Wat houdt KoerierPlus voor Events in?

KoerierPlus houdt in dat we een stapje verder gaan. Een standaard opslag en logistieke service zou wellicht opslag en vervoer regelen. Maar wij gaan verder, we doen de opslag, het vervoer en het opzetten van bijvoorbeeld een beursstand. We kunnen alles tot in de kleinste detail opstellen zoals nodig.

Hierbij staat een heldere communicatie en samenwerking natuurlijk centraal.

Ook hier zijn we wendbaar in. Sommige klanten vinden het bijvoorbeeld fijn als ze bij ons op locatie langs kunnen komen en we samen de extra werkzaamheden doornemen.

Andere klanten geven onze medewerkers zelfs een volledige cursus. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van hard of software.

Voor andere klanten is een simpel instructie boekje al voldoende. 

Laten we eens een kijkje nemen naar hoe onze KoerierPlus service ingezet kan worden voor diverse evenementen.

KoerierPlus voor Beursstands

Als je ooit op een beursstand hebt gestaan, weet je hoe stressvol het kan zijn om alles te regelen en op zijn plek te krijgen. Gelukkig zijn wij er om dit proces van A tot Z soepeler te laten verlopen. Dus, hoe doen we dat?

Alles onder één dak

Alle stands en promotiemateriaal worden veilig opgeslagen bij MVB. We zorgen er niet alleen voor dat alles netjes op zijn plek komt, maar we brengen ook alles naar de locatie en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is opgesteld. Of het nu om flyers of ander promotiemateriaal gaat, ons team staat klaar om met alles te helpen. 

Koerierplus voor events

We passen ons volledig aan uw wensen aan zoals van tevoren is afgesproken. We oefenen op onze locatie om alles klaar te zetten, eventueel met instructiefoto’s en handleidingen, zodat we alles zelfstandig op locatie kunnen klaarzetten.

 

Om de beste service te leveren willen we graag, samen met jou de extra werkzaamheden nemen. Of dit nu bij ons op locatie is of ergens anders. Wij leveren een complete service waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. Zo kan je team direct aan de slag zodra ze aankomen.

KoerierPlus voor Examenruimtes

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt niet alleen voor de leerlingen die een examen krijgen afnemen, maar ook voor de ruimtes waarin het examen plaats vindt. 

Onlangs hebben we voor een klant in Brussel een lokaal klaargezet om examens af te nemen. We hebben dit in de avond gedaan zodat het lokaal overdag nog in gebruik kon worden genomen en ook klaarstond voor de volgende dag.

 

Met oog voor detail en een nauwgezette planning hebben we ervoor gezorgd dat alles op zijn plaats stond en klaar was voor gebruik.

De voorbereiding

Voordat we een ruimte opbouwen, is het belangrijk om te weten wat de exacte wensen zijn. Daarom werden we op locatie van tevoren geschoold door de klant.

 

Dit zorgt ervoor dat we niet alleen in Brussel, maar op meerdere locaties dezelfde inrichting kunnen realiseren. 

 

Zodra het examen is afgerond, zorgen wij voor een snelle en efficiënte afbouw. We laten alles netjes achter en zorgen dat de ruimte weer in zijn oorspronkelijke staat wordt hersteld. Zo kan de klant zonder zorgen verder met zijn standaard activiteiten.

 

Of het nu gaat om het inrichten van een examenlokaal, het verzorgen van de logistiek of het meedenken over de beste aanpak: MVB Koerier staat voor je klaar. Onze aanpak is eenvoudig en duidelijk. We luisteren naar je wensen, bieden oplossingen en voeren uit zonder gedoe. 

Zo houdt u, uw tijd vrij voor andere werkzaamheden.

Heeft u een leuke uitdaging voor ons?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

MVB Koerier B.V.
Strijkviertel 15
3454 PH De Meern

Rabobank: 32.52.14.190
IBAN/SEPA: NL86RABO0325214190
BIC: RABONL2U
KvK Utrecht: 70355436
BTW: NL858285897B01
NIWO vergunning 34023
We sponsoren:

© 2024 MVB Koerier BV – De Meern. Built by Ecomize