KoerierPlus voor de Medische Sector

KoerierPlus voor de Medische Sector

We hebben veel ervaring met de medische sector. Daarom hebben we zelfs een apart onderdeel van ons bedrijf toegewijd aan de medische sector: MVB Medical. Ook hier geldt dat we een zeer wendbare houding aannemen. Op deze pagina geven we je een beeld van de mogelijkheden bij MVB Medical.

Wat houdt MVB Medical in?

Bij MVB Medical doen we veel meer dan alleen medische apparatuur afleveren. We leveren totaalservice, van het brengen tot het installeren en onderhouden van apparatuur. Alles wordt op uitgevoerd zoals onze klanten het willen hebben.

 

In de medische sector is er geen marge voor fouten en daar zetten we ons dan ook volledig voor in. Elke situatie is weer anders, en juist die variatie maakt het werk zo interessant.

Schoonmaken en Onderhoud

In onze speciale schoonmaakruimte zorgen we ervoor dat verschillende medische spullen, zoals wondpompen, AED’s, BHV-oefenpoppen, voedingspompen, OSAS-apparaten en andere medische instrumenten, grondig worden gereinigd. We volgen hierbij de instructies van de fabrikant of gespecialiseerde medische winkels. 

 

Nadat elk item is schoongemaakt, onderwerpen we het aan uitgebreide tests om te controleren of alle functies correct werken. Als het item de test doorstaat, wordt de status ervan bijgewerkt in ons systeem.

Voorraadbeheer

Bij ons kunt u uw medische spullen veilig opslaan, en we bieden de optie om uw voorraadsystemen te koppelen aan onze database. Zodat u altijd direct kunt zien welke goederen er binnenkomen en uitgaan.

 

We volgen nauwgezet de nieuwste wetgeving voor medische hulpmiddelen en staan u bij door het scannen en registreren van de spullen die binnenkomen en vertrekken, inclusief de batchnummers.

Uitleveren/Ophalen

Onze voertuigen rijden dagelijks door Nederland en België om medische apparatuur en artikelen af te leveren en op te halen bij diverse ziekenhuizen, zorginstellingen en hospices. We werken met uiterste zorgvuldigheid en houden strikte checklisten en protocollen aan om de integriteit van elk item te waarborgen.

Waarom Kiezen voor MVB Medical?

Kiezen voor MVB Medical betekent kiezen voor een partner die volledig ontzorgt in de logistiek van medische apparatuur. We hanteren een flexibele en zorgvuldige aanpak die volledig is afgestemd op de unieke eisen en behoeften van de klant.

Heeft u een leuke uitdaging voor ons?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

MVB Koerier B.V.
Strijkviertel 15
3454 PH De Meern

Rabobank: 32.52.14.190
IBAN/SEPA: NL86RABO0325214190
BIC: RABONL2U
KvK Utrecht: 70355436
BTW: NL858285897B01
NIWO vergunning 34023
We sponsoren:

© 2024 MVB Koerier BV – De Meern. Built by Ecomize