KoerierPlus

KoerierPlus: Every delivery is a special delivery.
In de wereld van bezorging draait het vaak om snel en efficiënt werken. Maar bij MVB KoerierPlus kijken we verder dan alleen het snel afleveren van een pakketje.
Zowel bedrijven als mensen willen diensten die precies aansluiten bij wat ze nodig hebben, of dat nu voor het werk is of voor persoonlijke zaken.

Een voorproefje van de mogelijkheden

Laten we eens kijken naar wat MVB KoerierPlus zo speciaal maakt:
  • Events: Heeft u een omvangrijke beursstand die met precisie vervoerd, opgebouwd en weer afgebroken moet worden? Of promotiemateriaal dat exact op het juiste moment op de juiste plek moet zijn? Wij staan voor u klaar.
  • Medische Expertise: MVB Medical gaat verder dan alleen leveren. Van installatie tot onderhoud en reiniging van medische apparatuur, we zorgen voor alles met precisie. In een sector waar geen ruimte is voor fouten, bieden wij betrouwbare en zorgvuldige service.
  • Exclusieve E-commerce: Beeld u in dat u niet alleen een luxe product thuisbezorgd krijgt, maar dat er ook iemand is die dit voor u monteert en u laat zien hoe het werkt. Dat is de speciale online winkelervaring die wij bieden.
  • Bouw: In de bouw is de planning cruciaal. Van het zorgvuldig controleren van bouwmaterialen tot het precies op tijd afleveren op de bouwlocatie: bij ons is elk detail belangrijk.
  • Technische ondersteuning: Wij zorgen niet alleen voor de levering, maar ook voor een vlekkeloze installatie. Of het nu gaat om kassasystemen of zonnepanelen, bij ons krijgt u service van begin tot eind.
Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die we bieden. Elk project is maatwerk, zit u met vragen?
Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

Waarom MVB KoerierPlus?

Het verschil zit hem in de PLUS. Wanneer u kiest voor MVB KoerierPlus, krijgt u niet alleen een bezorgservice, maar een partner die met u meedenkt. Een partner die elke uitdaging aangaat en die altijd op zoek is naar manieren om uw de service te verbeteren.
Onze slogan, “Every delivery is a special delivery “, is niet zomaar een kreet. Het is onze manier van werken en de reden waarom zoveel klanten in diverse sectoren ons vertrouwen.

Heeft u een leuke uitdaging voor ons?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.
MVB Koerier B.V.
Strijkviertel 15
3454 PH De Meern

Rabobank: 32.52.14.190
IBAN/SEPA: NL86RABO0325214190
BIC: RABONL2U
KvK Utrecht: 70355436
BTW: NL858285897B01
NIWO vergunning 34023
We sponsoren:

© 2024 MVB Koerier BV – De Meern. Built by Ecomize