KoerierPlus voor E-commerce

KoerierPlus voor E-commerce

Op deze pagina willen we graag wat meer inzicht geven in wat onze dienst, KoerierPlus, kan betekenen op het gebied van e-commerce fulfilment. KoerierPlus is een dienst waarbij we zeer flexibel en wendbaar zijn wat betreft de mogelijkheden.

 

Laten we eens gaan kijken wat dit kan betekenen voor de E-commerce sector!

Wat houdt KoerierPlus voor E-commerce in?

E-commerce fulfilment is een veld waar we pas sinds kort wat actiever in zijn. Veel van onze samenwerkingen beginnen met een simpel gesprek over de mogelijkheden en eindigen in: “laten we het gewoon proberen”.

 

Zo ook dus bij de e-commerce fulfilment.

 

De reden dat we ons eerder niet op e-commerce fulfilment hebben gefocust, komt doordat niet elke taak past bij onze diensten. 

 

Onze expertise ligt voornamelijk in onze flexibiliteit en de training van ons personeel. We hebben het hier dus niet over het simpele verzamelen en versturen van pakketjes, zoals meestal het geval is bij e-commerce fulfilment. 

 

We focussen op meer uitdagende opdrachten en assemblages, die we zelfstandig kunnen realiseren en direct bij de klant kunnen bezorgen. Hierdoor kiezen we onze projecten zorgvuldig uit. Maar dit garandeert ook dat elke opdracht met de grootste zorg en aandacht uitgevoerd wordt.

KoerierPlus voor Elektrische Fatbikes

Voor een van onze E-commerce klanten zetten we bijvoorbeeld Elektrische Fatbikes in elkaar. De onderdelen krijgen we rechtstreeks van de leverancier. Als we deze ontvangen, checken we alles zorgvuldig en maken we foto’s. Daarna zetten we de fietsen in elkaar zoals afgesproken.

 

Door het grote formaat van de elektrische fatbikes is het bezorgen een hele klus, maar we hebben alles in huis om deze klus te klaren en zorgen dat de fietsen veilig aankomen. Als de fietsen bij de klant zijn, zijn ze direct klaar voor gebruik en kan de klant meteen genieten van zijn nieuwe aankoop zonder gedoe.

 

Als het nodig is, geven we de klant ook nog duidelijke uitleg en tips over hoe de fiets gebruikt moet worden. Dit is ook een onderdeel van onze KoerierPlus. We zijn heel flexibel en bespreken graag alle mogelijkheden.

 

We willen dat alles voor iedereen zo vloeiend mogelijk gaat, zodat zowel onze klanten als de mensen die de fietsen krijgen er tevreden mee zijn.

KoerierPlus voor Maatwerk Computers

We gaan verder dan enkel fietsen. Stel je voor, je bestelt een op maat gemaakte computer en voilà, hij is meteen gebruiksklaar en staat zo op je bureau. Geen gedoe met kabels of zelf prutsen met onderdelen. Wij zetten alles in elkaar en zorgen dat je computer direct startklaar is.

 

Geen kopzorgen over installaties of het doorlezen van ingewikkelde handleidingen; we zorgen ervoor dat je zo aan de slag kunt met je nieuwe apparaat. 

 

Mocht je toch nog vragen hebben of iets niet snappen, dan staan we natuurlijk voor je klaar om je te helpen. 

Heeft u een leuke uitdaging voor ons?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

MVB Koerier B.V.
Strijkviertel 15
3454 PH De Meern

Rabobank: 32.52.14.190
IBAN/SEPA: NL86RABO0325214190
BIC: RABONL2U
KvK Utrecht: 70355436
BTW: NL858285897B01
NIWO vergunning 34023
We sponsoren:

© 2024 MVB Koerier BV – De Meern. Built by Ecomize