Koerier Rotterdam

KoerierPlus voor Bouwprojecten

Bij een bouwproject komt veel kijken. Daarom gaan we bij MVB Koerier verder en bieden we diensten aan die meer omvatten dan alleen standaard transport en logistiek. Lees verder om te ontdekken hoe we van waarde kunnen zijn voor de bouwsector.

Wat houdt KoerierPlus voor Bouwprojecten in?

Zoals in alle sectoren staan we voor veel mogelijkheden open. Dus mocht je nieuwsgierig zijn naar deze opties, neem dan vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken. Om je een idee te geven, lichten we hier een aantal van onze werkzaamheden in de bouwsector toe.

Voorbeeld van Onze Werkzaamheden

Voor een van onze klanten dienen we als ontvangstpunt voor hoogwaardige bouwmaterialen uit Italië. Bij aankomst beginnen wij met een grondige inspectie. Elk item wordt door ons gefotografeerd en minutieus gecontroleerd. Deze stap biedt niet alleen transparantie naar onze klanten toe, maar zorgt er ook voor dat elk onderdeel van het bouwproject intact en klaar voor gebruik is.

 

Vervolgens wordt alles opgeslagen en op het juiste moment afgeleverd op de bouwlocatie. Dit zorgt voor een vloeiend bouwschema, waarin alle benodigde materialen direct beschikbaar zijn wanneer ze nodig zijn, en tot die tijd niet in de weg liggen.

 

Voor een ander project in de bouw, gespecialiseerd in het doen van metingen van de aarde, moeten bodemmonsters en apparatuur zorgvuldig opgeslagen en met uiterste zorg vervoerd worden.

Heeft u een leuke uitdaging voor ons?

Neem contact met ons op en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

MVB Koerier B.V.
Strijkviertel 15
3454 PH De Meern

Rabobank: 32.52.14.190
IBAN/SEPA: NL86RABO0325214190
BIC: RABONL2U
KvK Utrecht: 70355436
BTW: NL858285897B01
NIWO vergunning 34023
We sponsoren:

© 2024 MVB Koerier BV – De Meern. Built by Ecomize