EVERY DELIVERY IS A

SPECIAL DELIVERY

Offerte resultaat

De afstand van deze route is: km

Offerte resultaat

Er is een fout opgetreden tijdens het berekenen van de afstand. Controleer de adressen en probeer het opnieuw.

Foutmelding: .

KOSTENCALCULATOR

De koerier speciaal voor u

Wij zijn MVB Koerier. Opgericht in 1994 door Marco van Buren. Wij zijn 20 jaar geleden begonnen met 1 bestelauto en veel ideeën. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig koeriersbedrijf met een uitgebreid wagenpark variërend van bestelauto’s tot vrachtwagens en richten we ons vooral op koerierswerk waarbij ook extra werkzaamheden gedaan moeten worden. Dat kan zijn het brengen en installeren van pinapparaten, het opslaan, brengen en opbouwen van beursstands en het transport van goederen met afwijkende afmetingen zoals hekwerken of kozijnen. Maar ook het rijden van een distributieroute met pinbetalingen bij de klant of het sorteren en afleveren van kerstpakketten doen wij met veel plezier.

In ons pand in De Meern hebben wij opslagmogelijkheden voor diverse goederen voor korte of langere tijd. Voor een zending van A naar B zijn de prijzen op te vragen via onze ritcalculator hierboven. Voor aanvullende diensten of ritten met meerdere adressen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of even bellen op 0307370961 Wij zijn in het bezit van een NIWO eurovergunning voor transport en zijn vanaf september 2021 ISO9001 gecertificeerd.

Naast onze reguliere koeriersdiensten hebben wij als enige in Nederland ook een unieke medische tak: MVB Medical. Wij verzorgen de logistieke processen voor leveranciers van medische apparaten. Voor meer informatie hierover, kijk op mvbmedical.nl

SPOEDKOERIER

U belt, wij rijden. In de regio Utrecht zijn wij met een half uur ter plaatse om een zending op te halen. Buiten de regio duurt het uiteraard iets langer, maar binnen het redelijke kunnen wij op elk moment op elke gewenste plek zijn.

KOERIERPLUS

wij verzorgen uw special delivery. Of het nu gaat om aanvullende werkzaamheden zoals opbouwen, uitpakken, installeren of afrekenen. Of bijvoorbeeld tweemansleveringen voor zware transporten zoals keukens en badkamers of het verzorgen van een rit naar verre bestemmingen waarbij het cruciaal is dat er 1x wordt doorgereden.

MVB MEDICAL

Medisch Transport Meer Info

OPSLAG

Tijdelijk uw winkelinventaris opslaan ? Uw extra voorraad,of is uw eigen magazijn te klein? Het MVB Magazijn is beveiligd, verwarmd en voorzien van alle gemakken zoals een heftruck.
WAGENPARK
Caddy
1 europallet
Max 500 kilo
Bus
2 europallets
Max 1500 kilo
Bakwagen
8 europallets
Max 1000 kilo
Vrachtwagen
16 europallets
Max 9200 kilo
TEVREDEN KLANTEN