Spoedkoerier

Spoedkoerier

Bij een spoedzending, spoedkoerier of spoedtransport betreft het een zending die direct van A naar B gebracht wordt, zonder overladen. Dit spoedtransport is een van de basiswerkzaamheden van ons als koeriersbedrijf.
Een telefoontje naar ons of een order via de website en wij sturen een spoedkoerier naar u toe die (in de regio Utrecht) binnen 30 minuten ter plaatse zal zijn. Of het nu een envelopje is of een pallet van 750 kilo, wij zorgen voor de juiste auto en uw spoedzending wordt meteen naar de plaats van bestemming gebracht.

U houdt het overzicht
Onze spoedkoeriers werken volledig digitaal met een ordersysteem op hun telefoon, waardoor u meteen een bevestiging via email krijgt als uw spoedzending afgeleverd is. Dus geen overbodig papierwerk of onduidelijkheid over uw zending. Ook is dit spoedtransport door ons op de voet te volgen met de apparatuur in onze auto’s, waardoor ook wij uw spoedtransport van minuut tot minuut kunnen monitoren.

Spoedtransport: wat kost het u?
De kosten voor een spoedzending worden berekend per kilometer die de koerier aflegt. De kosten hangen af van het type voertuig dat benodigt is, maar variëren tussen de 0,50 en 0,90 cent per kilometer.
Met de kostencalculator op deze site kunt u zelf uw ritprijs berekenen voor een standaard bestelauto (€ 0,50 /km). Is voor uw zending een grotere auto nodig dan kan de prijs afwijken. Neem hiervoor contact met ons op.

Klanten vertellen over spoedtransport:

‘Er moest iets heel dringend naar een klant. Ik nam telefonisch contact op, kreeg meteen een adequaat antwoord. Volgens afspraak werd het pakketje netjes opgehaald en op tijd geleverd. De prijs was in orde. Helemaal fijn! ‘

‘Goede en snelle levering en het krijgen van de terugmelding dat het geleverd wordt gedaan.’

‘Vlotte afhandeling. Koerier kwam pakketje binnen een half uur ophalen en heeft het volgens afspraak bezorgd.’

(meer klantervaringen lezen? Bekijk de beoordelingen van Klanten vertellen via deze link: klantenvertellen)

Waarom MVB Koerier voor uw koeriersdiensten?

  • Uw zending binnen 30 minuten afgehaald
  • Veilige verzending
  • Persoonlijke benadering

Offerte op maat

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen, of direct gebruik maken van onze koeriersdienst? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Contact

030-7370961

Bereken ritprijs!

Bereken hieronder eenvoudig uw ritkosten via onze online offertecalculator

MVB is een betrouwbare een meedenkende Koerier die nooit nee zegt en doet wat er beloofd wordt.
P. uit: De Meern 13-11-2017

Wij sponsoren